Scroll To Discover

Hoodie girl

Created: 28-03-2018, 13:45/ Categories: ---/ Views: 3 361


Hoodie girl
Ați mai văzut la mine pe blog o ținută totalmente sport? Nu cred ca veți găsi :) dar de data aceasta mi-am zis să vă arăt un stil care mă caracterizează și care îl abordez zi de zi. Eu ador adidașii - în ultimul timp cam am exagerat, mi-am achiziționat doar adidași - îmi place să mă simt comfortabil, îmi place că îi pot găsi la tot pasul și îi pot reinventa oricând.
Dar astăzi nu o să vă vorbesc despre adidași, ci despre hanoracul roșu pe care îl vedeți în poze. E primul meu hanorac pe care îl am în garderobă și care a fost descoperit online și m-am îndrăgostit instantaneu. L-am vazut pe un shop online “VIPshop” la un preț super redus ( bineînțeles că am profitat de reducere) și mi l-am achiziționat rapid. Țin sa mentionez faptul că a și ajuns rapid, în max 4 zile lucrătoare. Am mai comandat de la ei primăvara trecută și știam că calitatea articolelor sunt foarte bune, de aceea nu îmi făceam griji in privința acestui fapt. Unicul lucru care as vrea să țineți minte atunci când veți comanda de la ei, e să atrageți atenție la mărimi. Eu comand mereu mărimea S și îmi vine perfect, dar totuși dacă luam un M la hanorac avea să fie și mai perfect.
Ce ține de shop-ul online am și un cupon de reducere pentru voi: “Vlada994” pe care îl puteți folosi la comenzile voastre efectuate pe website. Eu zic să aruncați o privire la ei, o să vă îndrăgostiți de multe articole, atentie la rochiile lor care sunt pur si simplu supeeeerbe!

Eu va las sa rasfoiti website-ul lor si va dau intalnire data viitoare tot aici, pe blog!
Va pup si va imbratisez cu drag pe toate!


Hoodie girl
Hoodie girl
Hoodie girl
Hoodie girl
Hoodie girl
Hoodie girl
Hoodie girl
Hoodie girl
dle templates freefilm online


Top