Scroll To Discover

Summer manicure colors from Avon

Created: 17-05-2016, 04:14/ Categories: Beauty/ Views: 699


Summer manicure colors from Avon


Am revenit din vacanță cu noi forțe și noi idei de postări, care sper să le pun în aplicare degrabă.
Ce ține de mine, eu am avut o vacanță superbă petrecută în Lituania, iar voi sper că ați avut o săptămînă frumoasă și deja sunteți gata de vară, căci e prea aproape de noi. Eu abia aștept să vină vara să pot purta ținute cît mai frumoase și lejere, să simt cum razele solare își lasă amprenta pe pielea mea, să mănînc înghețată non stop și să îmi vopsesc unghiuțele cît mai colorate.

Mereu mi-a plăcut să am manichiură îngrijită și colorată, de aceea colecționam o mulțime de oje care mai de care și furam de pe net diferite trucuri de design. Însă toate aveau o mare problemă, rezistau doar două zile și chestia asta mă enerva la culme. De curînd am aflat de noua gamă de oje Avon -Gel Shine care apropo sunt la un preț accesibil și foarte ușor de aplicat pe unghii.
Se găsesc în numeroase nuanțe colorate dar și pastelate, depinde de preferințele voastre.

Eu am optat pentru 3 nuanțe diferite care se potrivesc ținutelor mele din garderobă.

1 - Very Berry - îl port mai des pe la evenimente speciale și anume la cele de seară, se potrivește perfect cu o rochie de tip "Little Black Dress" și pantofi burgundy.

Summer manicure colors from Avon2- Lavender Sky- este o nuanță care merge practic cu orice , dar eu consider că se potrivește perfect unei ținute "Total White" sau cu accesorii pastelate.

Summer manicure colors from Avon3- Sheer love - este cea mai gingașă nuanță pe care o am în materie de oje, de aceea trebuie să fiu cît mai atentă cu ea. O port deseori la ținute casual și sumbre fiindcă vreau să pun accent pe culoarea ojei.

Summer manicure colors from Avon


Odată ce le-am folosit ( și credeți-mă ca le-am încercat pe toate 3 ) am observat că oja se menține pe unghii timp de 4-5 zile, iar dacă mai folosesc și Top Coat acestea strălucesc și rezistă pînă la 7 zile maximum.
Eu am rămas foarte satisfăcută de calitatea ojelor și tare mă tem că bugetul meu va suferi din cauza lor. ( It was a joke :D )
Apropo, le găsiți în broșura curentă și vă readuc aminte că va fi greu să alegeți numai o culoare, toate sunt superbe!
Eu am fugit să îmi mai aleg vreo două :D

Vă pup pînă data viitoare!

Summer manicure colors from Avon
dle templates freefilm online


Top