Scroll To Discover

Avon Nutra Effects Review

Created: 21-04-2016, 04:54/ Categories: Beauty/ Views: 812


Avon Nutra Effects ReviewCrezi că numai garderoba ta are nevoie de un refresh?
Atunci te înșeli amarnic! E musai să știi, că trebuie să începi cu produsele de îngrijire ale tenului după care te apuci și de produsele de make up. Eu așa am făcut odată ce primăvara mi-a bătut în ușă și să știi că e cea mai bună decizie pe care am luat-o în ultimul timp. Dacă mă întrebai cu vreo doi ani în urmă ce produse de îngrijire folosesc, răspunsul meu era nul - nimic nu folosesc. Toate prietenele mele erau nedumerite și șocate de faptul că nu aplic măcar o cremă de față. Pentru ce mie ele ? Dar odată cu vîrsta înțelegi că chiar ai nevoie de aceste produse.Și anume cînd observi că fața ta trece printr-o multitudine de schimbări precum : apariția acneii, puncte negre , față uscată, etc ...atunci nu mai ai scăpare.
Avon mi-a recomandat să folosesc produsele lor de îngrijire ale tenului, și anume cele din gama Nutra Effects E Balance. Nu știu cum să vă explic, dar ele tare m-au ajutat. Am început să fiu mai responsabilă și să ascult de fiecare sfat pe care l-am primit în parte, și zic că s-a meritat.
[center]Avon Nutra Effects Review[/center]

Am pus mîna pe 5 produse fantastice care m-au ajutat mult să scap de fața uscată pe care o aveam iarna, de acneea care îmi dădea bătăi de cap mai mereu. iar acum cu pași lenți încep să scap și de teroarea punctelor negre de pe nas.
Setul pe care l-am încercat este alcătuit din :
1. Gel-spumă de curățare ( care se potrivește perfect pentru pielea normală și pentru cea combinată )
2. Gel de curățare 3 în 1- acesta are rolul de a elimina toate celulele moarte de pe suprafața feței și este recomandat să îl folosiți de 2-3 ori pe săptămînă ( eu personal mi-am făcut un mic program pentru acest produs și credeți-mă că îl urmăresc strict)
3. Demachiant pentru ochi - este potrivit pentru toate tipurile de ten și este testat dermatologic, nu provoacă alergie.
4.Cremă de zi care are scopul de a proteja tenul și îi conferă o delicatețe nemaipomenită
5. Gel-cremă - formulă fără ulei ( pe acesta îl folosesc înainte de culcare, atunci cînd fața e curată și a doua zi vreau să mă trezesc cu un ten delicat)
Practic am o lună de cînd le folosesc, și am observat efecte benefice într-un timp atît de scurt: nici tu alergie,nici tu pete roșii pe față, tenul meu a devenit catifelat și strălucitor iar eu numai mă bucur de asta!
[center]Avon Nutra Effects Review[/center][center]Avon Nutra Effects Review[/center][center]Avon Nutra Effects Review[/center]

Am uitat să menționez faptul că au un miros foarte plăcut, e o plăcere să le folosesc știind că fața mea arată și miroase a primăvară.
[center]Avon Nutra Effects Review[/center]

Acum că tot v-am povestit despre produsele care stau la baza îngrijirii tenului meu, fug să îmi aplic crema de zi pentru că mă așteaptă o zi foarte încărcată.
Vă pup pînă data viitoare !

Avon Nutra Effects Review
dle templates freefilm online


Top