Scroll To Discover

Get ready with me for Christmas & gift ideas

Created: 28-01-2017, 23:56/ Categories: Beauty/ Views: 799


Get ready with me for Christmas & gift ideas


Crăciunul si Revelionul se apropie, forfota de sărbători e tot mai vizibilă, iar majoritatea prietenilor sunt în căutarea cadourilor pentru cei dragi. Nu înțeleg de ce oamenii lasă totul pe ultima sută de metri, de ce nu încearcă să se mobilizeze și să pregătească totul din timp? Posibil nu suntem noi suficient de organizați, și nu acordăm o mare atenție pregătirii de sărbători. Eu consider că e foarte important să alegi cu acuratețe cadoul ce-l vei pune sub brăduț, în așa fel încât partenerul sau familia să fie încântați de acesta.
În articolul de astazi va propun idei de cadouri în materie de beauty & frumusețe, si va arat ce produse folosesc eu pentru a efectua un machiaj rezistent de seara cu ajutorul produselor Avon.


Să începem cu machiajul de seară. Multe dintre noi preferă să se machieze, să utilizeze produsele preferate de machiaj și să economisească timp și bani. Hai să vă arăt cum îmi realizez eu un machiaj simplu dar perfect pentru sărbători. Mai jos vedeți pașii:


1. Pentru început îmi hidratez pielea cu loțiune tonică pentru a-mi curăța fața totalmente.
2. Aplic ușurel o crema hidratantă, eu folosesc o crema de zi care este perfecta pentru tenul meu și îmi conferă o senzatie plăcută atunci cand îmi ating fata.
Aștept 5-7 minute pentru a lăsa sa respire fata si apoi purced la acțiune.

Get ready with me for Christmas & gift ideas


3. Aplic fondul de ten Luxe care, apropo e preferatul meu, îl folosesc de 2 ani si sunt mega mulțumită de el. Pe lângă faptul ca are un miros placut, este foarte consistent și nu încarcă fața deloc. Îl aplic cu peria Avon - foarte ușor de aplicat cu ea.
4. Folosesc un corector iluminator pentru a-mi ascunde cearcănele de sub ochi, si îl mai aplic si putin pe nas.[center]
[center]Get ready with me for Christmas & gift ideas
Get ready with me for Christmas & gift ideas


5. Acum e timpul sprâncenelor, eu folosesc super kit-ul de la Avon care îmi place la nebunie. Are fardul pentru sprâncene și ceara pentru a le fixa. Conține și o perie micuță pentru a te ajuta să redai forma potrivită.

Get ready with me for Christmas & gift ideas


6. Ce ține de ochi, așa cum nu prea vreau să îmi încarc machiajul, folosesc doar o culoare nude din paleta mea, si o aplic pe toata pleoapa. Mai apoi, folosesc eyeliner-ul negru pentru a obținute lookul de „cat eye". Ce tine de mascara - îmi place la nebunie "Big & Multiplied Volume Mascara" - aceasta îmi alungeste genele vizibil și nu mai am nevoie sa le aplic pe cele false.
7. La final, optez pentru buze accentuate, alegând un rosu aprins. Opțiunea perfecta este un ruj mat în culoarea „Red Supreme" pe care apropo îl găsiți în Broșura.
Get ready with me for Christmas & gift ideas
Get ready with me for Christmas & gift ideas

Get ready with me for Christmas & gift ideas


Foarte multe m-ati întrebat de calitatea produselor Avon și dacă se merită banii. Personal folosesc produsele de mai bine de 5 ani și niciodată nu m-au dezamăgit. Prefer să vă recomand ceva ce am încercat eu și mi-a plăcut.

Vorbind de cadouri, în perioada sărbătorilor de iarna Avon ne propune o gama larga de produse atât cosmetice, de îngrijire, cât și accesorii fabuloase, care vor bucura inimile femeilor.
Consider că cel mai frumos cadou pentru iubita, mama sau sora voastră ar fi un parfum. Eu când primesc cadou un parfum sunt cea mai bucuroasa, îmi place să miros bine și să încerc numeroase arome pe pielea mea, îmi place să ma simt diferit în fiecare zi.

Get ready with me for Christmas & gift ideas


Încă o idee de cadou genială ar fi accesoriile: bijuteriile gingașe sau gențile. Sunt foarte utile și cu siguranța vor plăcea femeii dragi.

Get ready with me for Christmas & gift ideas


Și nu în ultimul rând seturile de produse: crema de mâini, crema pentru față, loțiune de corp and so on. Acestea au un miros delicios încât îți vine să le mănânci pe toate, plus au un ambalaj tare simpatic.

Get ready with me for Christmas & gift ideas


Spre final vreau să vă îndemn sa fiți cat mai buni de Crăciun, sa va bucurați din plin de sărbători căci sunt magice, sa daruiti cadouri persoanelor dragi si sa îi vedeți cum zâmbesc de fericire, sa le fiți alaturi si sa trăiți în armonie. Vă pup pana data viitoare. Nu uitați ca seria postărilor de Crăciun continua ❤dle templates freefilm online


Top