Scroll To Discover

Being classy never goes out of style

Created: 8-07-2016, 03:05/ Categories: OUTFITS/ Views: 553


Being classy never goes out of style


Bag - Here

Shoes - Here

Dress - H&M


Era și timpul să vă scriu, pentru că mi s-a facut dor de blog ! Habar nu am cum e vremea pe la voi, dar la noi e super bine.

Astăzi am decis să fiu elegantă, m-am gândit ca trebuie să las la o parte ținutele cu un aer adolescentin și să abordez una mai matură. Sper că mi-a reușit.
Am mizat pe veșnica rochie neagră (care cu siguranță nu trebuie să lipsească din garderoba unei femei) și accente de un roșu aprins. Hai să recunoaștem, culoarea roșie se combina perfect cu negrul și arată bine pe orice femeie. Fie ca le abordezi în ținute casual sau mai elegante, pur și simplu nu ai cum sa treci neobservată pe stradă. Cu această ocazie vreau să vă prezint noile mele achiziții : pantofii și gentuța (aceasta poate fi purtată și pe umăr zi de zi). Cand am vazut pantofii pentru prima data, mi-am zis că trebuie neapărat să îi am, și să știți ca nu am dat-o în bară, sunt mulțumită de ei. Iar ce ține de gentuță, am avut norocul să o i-au la un preț foarte accesibil. În caz că vă plac și vouă, vă las linkul direct la produse .

[center]Being classy never goes out of style[/center][center]Being classy never goes out of style[/center][center]Being classy never goes out of style[/center][center]Being classy never goes out of style[/center]
Vă pup pînă data viitoare ❤️
dle templates freefilm online


Top