Scroll To Discover

All Greenery

Created: 24-03-2017, 01:34/ Categories: OUTFITS/ Views: 3 886


All GreeneryVistline Coat / H&M blouse / Mango pants / Amiclubwear velvet boots


Niciodată nu m-am gândit ca o să îndrăgesc atat de mult paltoanele încât să ajung să îmi achiziționez trei deodată. Dar asa a fost în momentul cand am intrat in shop-ul celor de la VISTLINE, ochii îmi fugeau în toate părțile și dorința de a le cumpăra pe toate creștea pe secundă. A fost greu să ma decid ca în final să aleg trei modele superbe si colorate, doua dintre care deja vi le-am arătat AICI si AICI ( sper că v-au plăcut).
Cu toții știm că anul acesta putem purta ținute intr-o singura culoare, gen "All BLACK" sau "All red " ,si de ce nu chiar "All denim", dar de data aceasta veți vedea o ținută " All Greenery" care sper eu să vă placă. Am decis să experimentez putin și să încerc ceva nou, cred mi-a reușit să creez o ținuta faină, care cu siguranța te scoate din anonimat în această primăvară. Ce tine de botinele pe care le vedeti in poze, le-am asteptat cu sufletul la gura pana au ajuns in mainile mele. Sunt atat de superbe si comode, dar total nepotrivite pentru strazile noastre din Chisinau :D . Sunt din catifea, care apropo este in trend anul acesta, iar tocul gros al acestora ofera comoditate piciorului incat poti si sa alergi in ele, dar eu una nu as risca :D. In caz ca vreti si voi asa o pereche, sa stiti ca v-am lasat mai sus link direct la produs. Acum va las sa vedeti pozele si astept parerea voastra cu drag.
Voi ce spune-ți? Ati risca sa purtati ținute intr-o singura culoare ? Abia astept sa aflu parerea voastra. Va puuup kissing_heart

All Greenery
All Greenery
All Greenery
All Greenery
All Greenery
dle templates freefilm online


Top