Scroll To Discover

Bomber Power

Created: 3-04-2017, 22:24/ Categories: OUTFITS/ Views: 3 713


Bomber Power


I'm wearing : Zaful Bomber Jacket (Similar Here) / Sofi&Co Shop Jeans / Amiclubwear sneakers ( Similar HERE) / Mango Bag
My sister is wearing : Zaful Bomber Jacket / H&M jeans / Zara shirt / Adidas sneakersO nouă săptămână, o nouă postare. Mă bucur să va revăd dragii mei, mă bucur că vă începeți săptămâna cu pasul drept, și anume citind postarea de astăzi blush . Am dispărut de ceva timp, dar am o explicație pe măsură : a apărut un job în calea mea, și anume fac parte din echipa brandului "Raquette". De aceea o să mă vedeți cam rar postând pe blog, dar în orice caz o să ma strădui să vă bucur cu ceva nou și de calitate.
Astazi vreau să vă fac cunoștință în premieră, cu sora mea pe nume Iustina. Asta e primul nostru shooting împreuna (sper ca nu si ultimul) și ne-am simțit atât de fain, plus îi mulțumesc si fotografului care a reușit să creeze o stare de bine în timp ce pozăm. Ea e asa de fire mai rușinoasă, mai timidă, deloc nu îmi seamănă mie, dar cel putin la capitolul stil îmi calcă pe urme. Recent am primit geaca verde de tip bomber care e super faină, însă eu am greșit cu mărimea si mi-am zis ca Iustinei îi va fi bună. Bucuria mea că ei tare ia plăcut, altfel nu avea să o îmbrace, darămite sa o mai pozăm.

Bomber Power
Bomber Power
Bomber Power
Bomber Power
Bomber Power
Bomber Power
Bomber Power
Bomber Power
dle templates freefilm online


Top