Scroll To Discover

When in Bucharest for #TrendingInfluencers

Created: 22-01-2018, 19:41/ Categories: OUTFITS / PROJECTS/ Views: 1 703


Am ajuns acasă ieri noaptea și regret de faptul că nu am mai rămas încă câteva zile la București. Nu îmi înțeleg dorința asta arzătoare de a mă muta acolo, deși am vizitat București-ul de două ori, am rămas cu gândul că acolo trebuie să fie casa mea. De la un timp încoace am decis să las baltă tot ce nu mă face fericită și nu îmi aduce satisfacție: fie că sunt studii, fie că e vorba de job, fie că e vorba de prietenii fake care mă înconjoară sau de orice altceva ce nu îmi aduce bucurie și un vibe pozitiv. Mi-am propus ca anul 2018 să fie cel al schimbărilor și sper să fie asa, cel puțin eu voi lucra mult asupra lui.

Revenind la subiectul : București, probabil întrebați care a fost scopul vizitei și ce am făcut eu acolo? Vă povestesc pe scurt fiindcă știu că vă plictisesc textele chilometrice de pe blog, și știu că nici nu le citiți pe unele dintre ele așa că, eu oricum o să continui să le scriu. La București am fost invitată la un eveniment privat marca Global Records ( da, exact ! GLOBAL RECORDS !!!! ) și nu puteam eu să ratez așa o șansă. M-am echipat cu doua ținute faine, mi-am apucat susținătorul NR. 1 de mână și ne-am luat tălpășița spre capitala României. Au fost 2 zile încărcate, pline de activități, evenimente productive și oameni mișto. Am cunoscut muuultă lume frumoasă și stilată, atât motivați cât și pasionați, de la care am preluat multe tips-uri utile în materie de blogging și networking. Am văzut-o pe Ceușan, știți voi care, Alina Ceușan, cea care mă inspiră de fiecare dată cînd o urmăresc. Am prins-o pentru a doua oară la discuție și of course, pentru cîteva poze - Capture the moment, nu uita! smile
În altă ordine de idei, ziua de sâmbătă am petrecut-o cu o groază de bloggeri la cafeneaua Deko pentru un workshop super util, iar seara am încheiat-o pe ritmuri nebune la Nuba SummerVibes. M-am bucurat să cunosc lumea pe care o urmăream doar pe instagram și să socializăm. Sunt super happy că și la București sunt recunoscută și apreciată. Sper în continuare să mă mențin pe poziție și să nu fiu doar "bloggerița de la Chișinău".

Mai jos o sa va bucur cu niste poze de la evenimente, si sa fiu sincera, am facut chiar foarte putine. A fost prea interesant si prea vesel laughing

When in Bucharest for #TrendingInfluencers
When in Bucharest for #TrendingInfluencers


Ce ține de ținuta de la eveniment, a fost puțin nepotrivită din motiv ca a început a ploua si la final au mai cazut și fulgii. Dar taaare vroiam să vă arăt jeanșii ăștia pe care îi am de la un shop din Chișinău- Sofi & Co. Sunt super stilați și originali din cauza aplicațiilor metalice, pur și simplu îi ador. Am ales să îi combin cu o maletă și un cardigan oversized. Vroiam să încerc ceva nou, ceva fainuț și sper că mi-a reușit. Sunt curioasă să aflu părerea voastră despre ținuta mea.
[center]Cu astea spuse, vă las pozele să le savurați, iar noi ne revedem data viitoare !
Vă pup pe toți și toate! kissing_heart


When in Bucharest for #TrendingInfluencers
When in Bucharest for #TrendingInfluencers
When in Bucharest for #TrendingInfluencers
When in Bucharest for #TrendingInfluencers
When in Bucharest for #TrendingInfluencers


I'm wearing :
Zaful Cardigan *mine is Sold Out, but U can find something similar*
Jennyfer turtleneck
Sofi & Co fleared jeans
Zaful bag
dle templates freefilm online


Top