Scroll To Discover

CAMO dress

Created: 31-01-2018, 03:25/ Categories: OUTFITS/ Views: 1 819


De ceva zile tot decid să urc postarea asta pe blog și tot nu îmi reușea, ba laptopul își face de cap, ba conexiunea e nașpa, cu toate astea, a și fost ziua mea de naștere.... în final, Here I am.
Pe 30 Ianuarie am făcut 22 de ani. Nici nu îmi vine a crede cum a zburat timpul ăsta. Îmi aduc aminte perfect momentul, atunci când era vara, mă bucurăm de soare și mă vopseam în blond ( nu am rezistat mult, fix o lună) și apoi ușurel-ușurel am observat cum se înnopta devreme afară iar frigul a pus stăpânire peste noi. Mai țin minte cum așteptam cu sufletul la gură Revelionul, și așa de repede a trecut că nici nu prea am înțeles ceva din el. Ce vreau eu să va zic, e că prea tare suntem preocupați de toate momentele astea “importante” din viața noastră încât uităm de propria ființă. Când ultima dată ai stat la o discuție cu propriul EU? L-ai întrebat dacă e bine? Dacă are nevoie de ceva și dacă da, atunci ce? E liniștit sau furios ? E fericit oare ? Ei bine, probabil mă credeți o nebună, dar am înțeles că în viața asta trebuie sa fii FERICIT. Da, super-mega-ultra fericit! Și pentru asta ai nevoie de - tine ! Dacă simți nevoia de a evada din țara ta - fă-o, dacă simți că perechea aia de pantofi te va face fericită - cumpără pantofii ăia. Dacă ești nebună după dulce și nu te simți TU dacă nu consumi doza ta de dulce - mănâncă fără regrete. Dacă ai nevoie de relaxare totală și meditație pentru a evada de bătăile de cap zilnice - mergi acolo unde îți vei găsi liniștea! De ce să ne limitam la plăcerile sufletești pentru că așa doresc alții? Facă ceilalți ce doresc, TU ești mentorul vieții tale, TU decizi absolut tot !
De ce am zis toate astea ?
-Habar nu am, pur și simplu am decis să mă împărtășesc cu voi, cu ceea ce mă bântuie de la o vreme încoace.
Pun pariu că o sa vă întrebați : -Ce are postarea de azi cu ceea ce vrei sa ne prezinți ?
Răspunsul meu vine așa : Nu au nici o legătură and I don’t care.


În fine, să nu mă credeți că sunt nefericită, sunt foarte happy. Happy pentru că în sfârșit am început să cred în mine și în forțele proprii, happy pentru că am o comunitate de oameni faini cu care pot discuta, and by the way. Vă multumesc pentru amalgamul de mesaje pe care le-am primit de la voi, sunteți pur și simplu minunați! Pentru urările de bine și încurajările pe care le-am primit de la voi toți - vă datorez multe îmbrățișări și pupici virtuali.


Acum să trec la ținuta de astăzi, e una din preferatele mele. Ador sa port rochițe de lână pe timp rece, cea pe care o vedeți din poze o am de la începutul lunii Decembrie, dar abia acum mi-am făcut timp să îi fac poze. O port cu mare drag, e atât de comodă și atât de călduroasă încât as putea dormi în ea. E de pe Amiclubwear, o să vă atașez link direct la ea mai jos ca să o puteți și voi vedea la ce preț fain e. Eu sper să vă placă postarea mea de astăzi. Dacă v-am plictisit cu textul meu de astăzi, puteți de pe acum să îmi dați unfollow pentru că urmează încă multe din astea. joy
Sa aveti un weekend frumos si calduros.
V-am pupat kissing_heartCAMO dress
CAMO dress
CAMO dress
CAMO dress
CAMO dress
CAMO dress


I'm wearing :
Amiclubwear Camo Knitt dress
Amma Shoes booties
Zaful bag
Vintage scarf
Missguided Jacket
dle templates freefilm online


Top