Scroll To Discover

Grey for grey days

Created: 6-02-2018, 16:45/ Categories: OUTFITS/ Views: 1 403


Buna dragele mele, nu am glumit cu voi când am zis că o sa mă vedeți foarte des pe blog. Cel puțin odată pe săptămână, o să vă dau întâlnire aici, să comunicăm, să ne împărțim cu diferite experiențe, sa ne inspirăm dar mai presus de toate, vreau sa ne cunoaștem mult mai bine și de ce nu, să ne împrietenim.

Făcusem un sondaj pe Instagram și v-am întrebat ce ați dori mai mult sa postez pe blog : daily outfits sau beauty reviews? Spre bucuria mea, a câștigat categoria la care mă pricep eu bine, cel puțin cred că mă pricep joy
Așa că, “Daily Outfits” ați cerut, here they are!
De data asta am mizat pe Grey și Denim - o combinație destul de reușită după părerea mea. Dar astăzi, piesa vedetă a acestei postări e - over the knee boots. Pana acum îi vedeam potriviți doar în ținute de seară, dar din cauza modelului de mai sus îi consider perfecți pentru toate zilele. Sunt foarte comozi, au un aer așa mai sporty, vin superb cu o pereche de pantaloni de piele,sau cu o pereche de jeans - în caz că dorești să îi scoți în evidență.
Eu tare mult sper să vă placă ținuta de astăzi, iar dacă vă întrebați unde găsiți ciubotele astea minunate, sa știți că vă las mai jos linkul direct spre ele. Website-ul livrează oriunde nu te-ai afla, dar eu ți-l recomand din cauza prețurilor. Sunt prețuri foarte accesibile iar calitatea încălțămintei e chiar peste așteptări. Recomand, recomand și din nou recomand !


So, enjoy the photos and see you later !
V-am pupat !


I'm wearing :
Amiclubwear Over-the-knee Boots
Sofi&Co oversized sweater
Forever21 jeans
Zaful denim jacket
Sammydress bag


Grey for grey days
Grey for grey days
Grey for grey days
Grey for grey days
Grey for grey days
Grey for grey days
dle templates freefilm online


Top