Scroll To Discover

PEARLS over me

Created: 20-02-2018, 17:21/ Categories: OUTFITS/ Views: 1 801


PEARLS over me
Bună fetelor, mă bucur să vă revăd din nou. blush
Sunt sigură că ați văzut puloverul ăsta peste tot, probabil e cel mai adorat pulover ever din acest sezon. Și ar fi păcat să nu îl ai in garderobă, e o piesă vestimentară versatilă care poate fi abordată în toate look-urile posibile.Dacă îți dorești o ținută mai casual, e de-ajuns să pui o pereche de jeanși cool și poți cuceri lumea relieved

Dar astăzi eu vreau să vă cuceresc pe voi (cel puțin încerc de fiecare dată) cu o ținută dragă mie. E ținuta pe care am purtat-o în seara de Valentine’s Day și pot să confirm că am atras multe priviri nevinovate și primit multe complimente frumoase. Pentru mine a fost o seară specială, dar și o premieră în materie de modă și stil. Eu nu obișnuiesc să îmi achiziționez, dărâmite să mai port fuste midi. Dar frumusețea acestei fuste pur și simplu m-a cucerit, și nu am putut rezista tentației de a mi-o cumpăra. E pur și simplu superbă, și o pot stiliza cu orice. Ador faptul că pe cât de elegantă e, pe atât de simplă este.
Abia aștept primăvara să o port cu loafers și balerini pe timp de zi, iar seara cu pantofi cu toc cui și o poșetă prețioasă. Și apropo, o găsiți la noi în Chișinău la un preț super accesibil, și în mai multe nuanțe. Ca de-obicei, o să vă las mai sus linkuri directe spre fiecare produs, ca să vă puteți bucura și voi de aceasta.

Atât a fost pentru astăzi, ne revedem data viitoare. Vă pup și vă cuprind virtual pe toate! kissing_heart
Cu drag, Vlada.


PEARLS over me
PEARLS over me
PEARLS over me
PEARLS over me
PEARLS over me
PEARLS over me
PEARLS over me
PEARLS over me
PEARLS over me
dle templates freefilm online


Top