Scroll To Discover

Electric Blue

Created: 20-03-2018, 01:52/ Categories: OUTFITS/ Views: 1 943


Electric Blue


I'm wearing :
SCRAPPYKOKO STORE dress (mine is sold out, but you can find a lot of unique dresses on website)


De la 20 de grade la -4, așa am fost întîmpinată la Chișinău. După cum bine știți, am fost la București zilele trecute. Am avut parte de niște zile superbe, pline cu soare și multă căldură încât mi-am permis să mă debarasez de colanți, and it feels so gooood! Dacă mă urmăriți pe Instagram, știți și motivul plecării mele acolo, dar în curând o să vă povestesc și pe blog. Partea proastă e că a trebuit să ne întoarcem la Chișinău, să ne trezim la -6 grade și să revenim la banala rutină zilnică.

********
Mă uit pe geam și mă ia tristețea, eu una așteptam primăvara să ne surâdă în geam dar văd doar zăpadă pe metru pătrat. Is this the real spring ?
********

În altă ordine de idei, eu astăzi vă vorbesc despre un nou shop online. E vorba de Scrappykoko Store, un shop sută la sută chinezesc, dar au niște piese vestimentare foarte faine și calitative. Am primit un colet de la ei vreo trei-patru luni în urmă dar nu am mai apucat să vi le arăt pe blog ( am avut motive forte ). Rochia din poze e una foarte îndrăzneață și ar trebui să ai curaj să o porți în lume, dar și forme voluptoase pe măsură. Eu am decis să o accesorizez doar cu un lipstick în aceeași culoare ca și rochia, care apropo e noul ruj Mark by Avon în nuanța “Blue Suede”. Ce ține de Shop-ul online, au website direct dar îi găsiți și pe Instagram “AICI”.
Sper să vă placă pozele iar noi ne revedem data viitoare, tot aici, pe blog, cu o nouă ținută.
Vă pup și vă îmbrățișez pe toate/toți cu muuuult drag kissing_heart


Electric Blue
Electric Blue
Electric Blue
Electric Blue
Electric Blue
Electric Blue
dle templates freefilm online


Top