Scroll To Discover

Perfect Spring Co-Ord

Created: 1-04-2018, 04:21/ Categories: OUTFITS/ Views: 1 922


Perfect Spring Co-Ord


I'm wearing :
VIPSHOP Co-Ord
AMICLUBWEAR sneakers
ZAFUL parka


Hey hey hey!
A venit primavara si e timpul de scos la plimbare tinutele mult asteptate - cele care nu impun suprapuneri de haine si culori sumbre. A venit timpul sa dam frau liber imaginatiei si sa stilizam hainele cum dorim noi. Primavara aduce noi schimbari, si pentru mine sunt schimbari radicale. Va scriu acum din Bucuresti, si asa va fi in fiecare zi de miercuri pentru ca, oficial, ne-am mutat la Bucuresti. Nu pot sa va redau prin cuvinte cat de bucuroasa sunt, cat de bucurosi suntem ambii. E un nou inceput pentru noi si sper sa fie cu succes!
In alta ordine de idei, sa trecem la subiectul zilei de azi - The Daily Look. Astazi din nou, o sa va vorbesc despre shop-ul online 'VIPshop" care contine produse vestimentare unice si stilate, pentru toate preferintele si plus la toate, livreaza in orice colt al lumii timp de 4 zile lucratoare. Si asa cum iubesc eu piesele vestimentare neordinare, am decis sa imi achizitionez un set aka "Co-Ord", care mi se pare foarte practic. De ce practic? Pentru ca ne salveaza in momentul cand nu mai stim ce sa imbracam dar dorim sa ramanem stilate si comode. Co-ord-ul din pozele mele este menit pentru zilele Casual. Textura acestuia este foarte placuta si e perfect pentru zilele racoroase de primavara. Eu zic ca e o investitie foarte buna. Ca deobicei, am lasat mai sus toate link-urile directe la produsele pe care le port in poze, asta in caz ca va plac si le vreti si voi :D.
Si apropo, nu uitati sa folositi codul personalizat de reducere pe care il puteti folosi la orice cumparatura de la ei pe website : "Vlada994".
Va pup si ne vedem data viitoare!


Perfect Spring Co-Ord
Perfect Spring Co-Ord
Perfect Spring Co-Ord
Perfect Spring Co-Ord
Perfect Spring Co-Ord
dle templates freefilm online


Top