Scroll To Discover

Color Block Outfit

Created: 16-05-2018, 12:51/ Categories: OUTFITS/ Views: 1 510


Color Block Outfit
Neața la toată lumea!
E miercuri și asta presupune știti voi ce! Am ajuns intr-un final să postez pe blog, după multe tentative, credeti-mă. În ultima perioadă am trăit foarte multe și în plus, vremea de afară nu prea ținea cu noi, daaaar, vestea bună e că am revenit în forță.


Așteptam un moment potrivit ca să vă arăt minunăția asta de costum de la Malu, unicul shop din Chișinău care conține o diversitate de articole vestimentare colorate. Odată ce o să vedeți pagina lor de Instagram o sa vedeți o explozie de culori frumoase. O sa găsiti o diversitate de articole vestimentare, pornind de la casual, super romantice, classy & bossy - pe scurt, pentru toate gusturile posibile. Am căutat foarte mult timp un costum care să îl pot purta “ day & night “ și spre surprinderea mea, l-am găsit la Chișinău. Iar când am văzut că vine intr-o culoare super delicioasă, nu am ezitat foarte mult și îl vedeți pe mine acum. E o achiziție foarte Smart pe timp de vară, pe lângă faptul că are o textură fină și naturală, avem și posibilitatea de a purta piesele separat. Concluzia ? Își merită toți banii, așa că fuga să vedeți si alte opțiuni de costume.
Ce ține de stilizare, am decis să merg pe o ținută colorată, iar galbenul dă bine cu albastru, nu? Aștept să îmi spune-ți părerea voastră.

Acum să vă spun puțin de ghetele pe care le port. Sunt 100% efectuate manual și au venit zilele trecute din Ucraina.
L.A.P.T.I e un brand pur Ucrainesc, dar livrează oriunde nu v-ați afla, și au niște modele foarte drăguțe de sneakers ( si nu numai). Mi-au plăcut la nebunie aceste frumuseți și sunt perfecte pentru plimbări lungi fiindcă partea interioară e foarte moale, ceea ce nu dăunează mult piciorului tău. Am mai pus ochiul pe câteva perechi, sper să pun mâna și pe ele în scurt timp. Haideți pe pagina lor să vă demonstrez cât de drăguțe sunt.

Geanta - e noua mea dragoste. Cred că o să o vedeți des de azi încoace :)))) Cred că nu mai trebuie sa mentionez faptul ca merge cu orice nu? Hahaha
Dar, nu asta era ideea, ci faptul că puteți să o aveți și voi dar deja la un preț redus. Vă ofer un promo code pe care îl puteți utiliza la fiecare comandă plasată pe VIPshop, trebuie doar să introduceți codul “Vlada1064” și beneficiați de reducerea bine meritată.

La începutul postării v-am lăsat link-uri directe ca să puteți găsi mai ușor produsele pe care le port eu.

Sper să vă placă ținuta de astăzi, nu ezitați să lăsați un comentariu, un feedback, oricare ar fi eu îl accept.
Dacă aveți întrebări extra, știți unde să mă gasiti.

Vă pup până data viitoare !

Color Block Outfit
Color Block Outfit
Color Block Outfit
Color Block Outfit
Color Block Outfit
Color Block Outfit
Color Block Outfit
Color Block Outfit
dle templates freefilm online


Top