Scroll To Discover

Hello summer

Created: 31-05-2018, 14:49/ Categories: OUTFITS/ Views: 1 830


Hello summer


Hellou dragele mele ! E vară.... în sfârșit! De când am tot așteptat vara, cu toată zăpada din Martie credeam ca nu mai vine și ca vom îngheța de frig la propriu. Dar, dorințele mele au fost auzite și finally mă pot bucura de mult soare și timp frumos. A venit timpul să scot toate sandalele și rochiile din dulap și sa le fac plimbări lungi prin oraș. YAY !
Astăzi vorbim despre ținuta de toate zilele pe timp canicular. E vorba de rochia slip dress, care apropo e în vogă și sezonul acesta, și se poartă foarte bine. E lejeră, e super feminină și stilată în același timp. Eu am optat pentru o rochie cu print floral, foarte comodă și foarte plăcută corpului. Partea cea mai tare e că acest tip de rochie poate fi purtată oriunde, fie că ai ieșit la cină cu iubitul tău, fie că mergi la un eveniment în stil “Garden party” sau de ce nu chiar și la mare. Arată bine cu orice și te scoate din anonimat cu siguranță.
Eu însă am decis să mizez pe partea de comoditate pentru că toată seara mi-am petrecut-o pe drumurile Bucureștiului, plimbându-mă și admirând de jur-împrejur. Inițial mă gândeam să o port lejer, fără tricou, dar să știți că mi-a prins bine spre seară, în plus, îmi place la nebunie această combinație. Ce ține de rochița mea, puteți să o aveți și voi pentru că am un mini bonus din partea mea. La comandarea articolelor de pe VIPshop în valoare de 50$ aveți un promo cod din partea mea pe care îl puteți folosi și beneficiați de o reducere sombolică. Important să introduceți codul : "Vlada1064" la finalul comenzii and that’s all! În 3-5 zile lucrătoare primiți comanda voastră chiar la ușă!
Si dacă tot e o ținută casual, nu am ezitat mult și mi-am scos la plimbare noile espadrile, care pe lângă faptul că sunt superbe mai sunt și super comode. Am prins multe priviri curioase cu ei și înțeleg si de ce, sunt super catchy and fabulous. Pentru plimbări lungi chiar vă recomand să purtați espadrile, doar să fiți atenți la talpa acestora. Important să fie moale și flexibilă întrucât să vă fie ușor de mers în ele.

Sper să vă placă ținuta de astăzi, abia aștept să citesc părerea voastră așa că nu ezitați să lăsați un comentariu- e gratis!
Pupici cu sclipici kissing_heart !


Hello summer
Hello summer
Hello summer
Hello summer
Hello summer
Hello summer
Hello summer
Hello summer
dle templates freefilm online


Top