Scroll To Discover

Flowers from Gamiss

Created: 15-11-2016, 00:48/ Categories: OUTFITS/ Views: 557


Flowers from Gamiss


Missguided Jacket / Sammydress Bag / Gamiss floral shirt / Zara Jeans and sneakers


Stau în fața laptopului, mă vaiet pe snapchat ca nu am inspirație de scris astăzi dar totuși am dat frâu liber gândirii si am inceput a înșira propozițiile pe foaie.
Mă tot uit la pozele astea și suspin, îmi e dor de vară și de zile calde, mai exact le vreau înapoi. Știu că aceasta ținută nu este potrivită la momentul actual, luând în considerație că sunt -2 grade la Chișinău, dar cine știe poate va inspira cititorii internaționali.

E pentru prima data când port o pălărie ( daca vreti sa știți nu este a mea, am furat-o pe câteva minute de la prietena mea, merci Marcela!) dar pe cat de ciudat nu ar fi asta, ma simt foarte bine în ea. Chiar mă gândesc sa îmi achiziționez si eu una că tot e timp rece afara, voi ce spune-ți ?
Dar nu pălăria este piesa cheie din ținută, ci cămașă florată de la Gamiss. De fapt este o rochiță ( cel putin asa scrie la ei pe site) dar mie îmi vine ca o cămașă lungă, ce îmi permite să o port pe post de rochie vara cat si cu o pereche de blugi sau cu o fusta pe post de cămașă. Îmi place foarte mult printul primăvăratic al acesteia dar si gulerul acesteia. A trecut ceva timp pana sa găsesc o cămașă perfecta fara guler la propriu, si mare mi-a fost norocul să o găsesc la ei. În caz ca va place si vouă, o puteți găsi mai sus - am atașat link direct ( apropo e la reduceri) !
Eu sper sa vă placă ținuta de astazi și sper sa vă inspire. Vă pup cu drag pe toaaate, până data viitoare ! ❤️️


Flowers from Gamiss
Flowers from Gamiss
Flowers from Gamiss
Flowers from Gamiss
Flowers from Gamiss
Flowers from Gamiss
dle templates freefilm online


Top