Scroll To Discover

My custom made T-shirt

Created: 27-07-2018, 18:59/ Categories: OUTFITS/ Views: 1 512


My custom made T-shirt

I'm wearing :
MYMOSA custom made Tee
Sofi & CO denim skirt
ZARA bag
AMICLUBWEAR wedges


Hello - hello !
Missed me? I bet you did !
Sunt pe canapea, incerc sa imi aduc toate cuvintele din capul meu pentru a va scrie acest articol, caci na, am uitat sa fac mici notite in telefon. ( asta daca va intrebati cum se coace un articol, simplu - scriu totul in Notes pe telefon si apoi fac "Copy-Paste") Anyways, astazi avem o zi mai posomorata, ba ploua, ba iese soarele, ba din nou ploua si tot asa incontinuu de vreo 4 ore. Dar asta nu e un motiv ca sa nu va scriu pe blog, am o tinuta sa va prezint, asa ca ajunge cu vaicareala si sa trecem la treaba.
Ceva timp in urma am primit un cadou super placut de la MYMOSA STUDIO si anume tricoul personalizat cu.... mine ! Am ramas impresionata cand am vazut ca pe tricou sunt chiar eu, mai exact sub forma de caricatura. Mi se pare geniala ideea data pentru ca poate fi si un cadou placut si personalizat prietenei tale, mamei tale sau persoanei iubite. Mai jos va atasez si poza originala dupa care s-au inspirat si mi-au executat tricoul meu cel mai preferat. Partea cea mai tare e ca livreaza oriunde nu v-ati afla si il primiti rapid. Good job MYMOSA!
Pentru tinuta de astazi am mizat pe simplitate dar in acelasi timp am tinut cont sa raman chic. Fusta din denim imi place la nebunie, e o alternativa foarte buna pentru fetele care nu sunt inalte, dar vor sa para vizual. A fost destul sa incalt o pereche de espadrile pe toc si ta-dam ! I'm ready for another day.
Sper sa va placa tinuta de astazi, eu va las pozele de mai jos si astept feedback-ul vostru. Kisses kissing_heart


My custom made T-shirt

What do U say? Do we look alike? smiley

My custom made T-shirt

My custom made T-shirt
My custom made T-shirt
My custom made T-shirt
My custom made T-shirt
My custom made T-shirt
dle templates freefilm online


Top