Scroll To Discover

Call me sunshine

Created: 15-08-2018, 17:50/ Categories: OUTFITS/ Views: 1 108


Call me sunshine

I’m wearing :
ZAFUL dress
ZAFUL earnings
NEW LOOK espadrillesHello - Hello !
E August iar eu am revenit pe blog. Stati puțin, e August deja ? O.M.G ! Nu pot să cred că vara e deja pe sfârșite, efectiv nu pot să înțeleg când a reușit să treacă atât de repede? Oare vom avea ocazia să simțim că timpul oscilează în același ritm cu noi, sau îl lăsam sa ne ia prin surprindere și sa ne trezim cu bătrânețea la ușă? Nu degeaba se tot zice : Live the moment! Enjoy it now, ca apoi nu mai știi când vei retrăi aceleași emoții.
Ok, astăzi nu o să ne plângem de milă ci o să vă aduc puțină culoare in Feed-ul vostru. From today, you can call me : sunshine ! De ce ? Pentru că pentru mine vara încă nu s-a încheiat și eu o să port în continuare rochii super colorate și super lejere. Stati pe fază căci vă promit postări super stylish de azi înainte, și o sa vă bombardez numai cu rochițe care mai de care. Mai nou, vreau să creez un #challenge pe Instagram ( încă putini și suntem 10k acolo, dacă nu mă urmărești, ești obligat sa o faci chiar acum ! :d ) și o sa vă provoc la numere chestii faine. Oh, am atâtea idei faine pentru voi și abia aștept să le pun in aplicare!
Revenind la postarea de astăzi, port o ținuta neobișnuita pentru mine, rar mă vedeți purtat așa gen de rochii dar I’ve should give it a try. Rochia mi s-a parut foarte lejera și apropo, e foarte plăcută pe corp, de aceea am zis sa mizez pe un aer mai relaxant. Am împrumutat geanta mamei, am incaltat cele mai comfy espadrilles și am pornit să aduc zâmbete pe chipurile oamenilor. Mai sus v-am lăsat link la rochie ca să o puteți achiziționa și voi, pentru că e un must have pe timp canicular. În plus o gasiti și la preț super accesibil, deci își merita toată investiția. Eu las pozele mai jos să vă delectați cu ele și abia aștept să îmi spuneti ce părere aveți despre ținuta.

Xoxo, Vlada.


Call me sunshine
Call me sunshine
Call me sunshine
Call me sunshine
Call me sunshine
Call me sunshine
dle templates freefilm online


Top