Scroll To Discover

Tourist Outfit

Created: 6-10-2018, 14:57/ Categories: OUTFITS/ Views: 885


Tourist Outfit


I'm wearing :
VIPSHOP white shirt
PULL & BEAR trousers
MANGO bag
SOFI & CO sneakersHey hey hey!
Sper ca sunteti bine si va bucurati din plin de weekend. E deja octombrie dar thanks God ne putem permite sa mai purtam tinute lejere. Nu stiu cum e la voi dar in Bucuresti ziua e super cald, de aceea am hotarat ca va fi o idee buna sa colindam orasul si sa ne simtim turisti pe ceva timp. Inca de la inceputul mutarii noastre in Bucuresti mi-am dorit nespus de mult sa fac o poza la Arcul de Triumf, de fiecare data cand treceam pe langa acesta ma fascina nespus de mult. Nu v-am mai spus cat de mult ador arhitectura orasului, sunt indragostita la maxim si nu ezit sa ma opresc la fiecare colt si sa fac poze la fiecare cladire. Slava Domnului ca iubitul meu e super rabdator si ma ajuta sa facem pozele care mi le doresc mult. Da - da, iubitul meu e cel care imi face toate pozele de pe Instagram si Facebook. Nu-i asa ca e minunat si se pricepe bine?
Sa trecem la tinuta de astazi, asa cum ne-am pus in plan sa descoperim Bucurestiul, am mizat pe o tinuta relaxata si stylish care imi aduce aminte si de scoala. Camasa pe care o vedeti din poze o am de luni bune, dar m-am incumetat sa o port doar o singura data. Probabil astepta o ocazie mai potrivita pentru a fi scoasa in multime. Am comandat-o de pe VIPSHOP, un shop online preferat si pe care il recomand de fiecare data cu drag. Produsele lor sunt super calitative, preturile sunt accesibile iar livrarea produselor se face doar prin DHL si vine in cateva zile. Ramane doar sa va convingeti singuri de asta smile .
Nu uitati ca sus v-am lasat linkul direct la produs, cum o fac deobicei. Sper sa va placa pozele de astazi, eu va pup cu drag!


Tourist Outfit
Tourist Outfit
Tourist Outfit
Tourist Outfit
Tourist Outfit
dle templates freefilm online


Top