Scroll To Discover

#OOTD Grey & Black mood

Created: 19-02-2019, 22:00/ Categories: OUTFITS/ Views: 246


#OOTD Grey & Black mood


I'm wearing :
ALDO hat
SOFI&CO sweater
ZARA jeans
AMICLUBWEAR booties


Hey - hey - hey !
Bine ati revenit pe blogul meu si sper sa ne vedem de azi inainte mai des. Cel putin asta mi-am propus pentru anul 2019, sa scriu mai mult pe blog si sa vin cu multe postari. Daca data trecuta v-am facut o recomandare de pijamale din matase, de data aceasta am decis sa va arat o tinuta tocmai perfecta pentru o iarna mai calduta. sweat_smile Spre bucuria mea, zilele astea am avut o primavara suuuperba! Un timp perfect de plimbari lungi la aer liber si explorat orasul in lung si larg. Dar se pare ca nu v-a tine mult timpul primavaratic cu noi, in weekend se anunta timp urat si se pare ca iarna revine din nou. Not again, please!!!! weary
Revenind la tinuta de astazi, ador genul ala de tinute care iti permiti sa pui pe tine doar un pulover oversized si o pereche de jeans, but still looking stylish! Pentru a scoate tinuta din anonimat ai nevoie de o pereche de botine cool si o palarie. Thanks God ca m-a dus capul sa imi cumpar o palarie neagra buna! Daca nu aveti una in garderoba voastra - va sfatui chiar acum sa va cumparati! O sa va prinda bine mereu!
Mai sus v-am atasat toate link-urile la produsele care le port, pentru ca multi m-ati rugat sa indic aceste detalii.
Atat pentru astazi, nu sunt inspirata sa scriu romane pentru ca mi-a ajuns oboseala la creier si nu prea gandesc. sweat_smile Va las sa rasfoiti prin poze, si sper mult sa va placa!


#OOTD Grey & Black mood
#OOTD Grey & Black mood
#OOTD Grey & Black mood
#OOTD Grey & Black mood

#OOTD Grey & Black mood#OOTD Grey & Black mooddle templates freefilm online


Top