Scroll To Discover

"Orchid haze" for New Year's Eve

Created: 26-12-2016, 13:30/ Categories: OUTFITS/ Views: 1 622


"Orchid haze" for New Year's Eve
"Orchid haze" for New Year's EveDragele mele, va salut !

În postarea anterioară v-am propus idei în materie de beauty, astazi vreau sa va ajut sa va alegeți corect ținuta de Revelion, începând cu make up-ul și terminându-se cu perechea potrivită de pantofi.
Și asa cum anul trecut am optat pentru veșnica "Little black dress", anul ăsta am decis sa fiu mai naturală si elegantă în nuanțe pastelate. Este foarte important să ne simțit bine și comfortabil în orice nu am purta, dar totodata dorința de a arăta fabulos în seara de Revelion e cea mai mare. Am optat pentru un machiaj de seară rezistent în nuanțe calde, fara sclipici și multe alte chestii de prisos, pentru că am vrut să ma simt naturală și frumoasă. Si îi mulțumesc Veronicăi pentru ca din start a înțeles ce mi-am dorit și a efectuat un machiaj superb de care m-am îndrăgostit instant, rezultatul îl vedeți si voi in poze.
Dupa cum știți, sunt o iubitoare de rochițe simple dar deosebite, iar bucuria mea cea mare a fost sa găsesc rochia perfecta la un brand autohton pe care l-am îndrăgit de la bunul început.
Rochia face parte din noua colecția Winter'16-'17 a liniei LVLC potrivită pentru domnișoare, ce este lansată de brandul Lavielace de sărbători.
În colecție vom vedea siluete variate: mulate, mini și midi pentru firi mai îndrăznețe și feminine, siluete libere pentru doamnele care aleg sa opteze în primul rând pentru confortul personal.
Contextul, cultura și calitatea sunt distinctive pentru creațiile Lavielace, ideea de conectare a trecutului cu prezentul creatorii au reflectat-o prin aplicarea decorului manual a șiretului de lasetă combinat cu accesoriile din metal.
Rochița aleasă de mine este din categoria A-line, potrivită pentru fire mai artistice și jucăușe, lânițâ fină în combinație cu elastan perfect mulează corpul, eu am ales rozul cu denumirea poetică “Orchid haze”, aceasta este și va rămâne o culoare foarte populară încât practic o poți considera o culoare neutră.
În seara dintre ani se va dansa foarte mult, iar noi ne dorim o pereche de pantofi mega comozi, care ne vor scuti de bătături la picioare, dar în același timp sa arătam HOT purtându-i. Eu am gasit opțiunea perfectă la amma shoes, o pereche de pantofi stilați si deosebiți, si cel mai important foarte comozi. Picioarele mele au fost salvate - finally.
Si acum că sunt totalmente pregătită, pot cu ușurintă să merg sa petrec cea mai frumoasă-ultimă sărbătoare din anul 2016.


Eu tare sper să va fie de folos postarea data, si anume ma refer la fetele care încă sunt în căutare de rochițe si pantofiori, sau de un make up artist - why not. Va atașez mai jos link-urile de unde le puteți găsi. Vă pup cu drag pe toate ❤️️
Make up - Veronica Tudorache
Pastel Dress - Lavielace
Shoes - Amma Shoes


P.S Tin sa multumesc hotelului "Radisson Blu Leogrand Hotel" pentru locatia superba !
Daca inca nu ai hotarat unde sa petreci seara de Revelion, iti propun eu un local foarte cozy care va da o petrecere super tare. In caz ca doresti sa savurezi din combinatia unica a elegantei franceze si a adrenalinei din New York, atunci CLICK AICI si afla mai multe detalii despre eveniment.
Nu uita, au mai ramas 5 zile pana la Revelion asa ca grabeste-te.


"Orchid haze" for New Year's Eve

"Orchid haze" for New Year's Eve

"Orchid haze" for New Year's Eve

"Orchid haze" for New Year's Eve

"Orchid haze" for New Year's Eve

"Orchid haze" for New Year's Eve

"Orchid haze" for New Year's Eve

"Orchid haze" for New Year's Eve

"Orchid haze" for New Year's Eve

"Orchid haze" for New Year's Eve
dle templates freefilm online


Top