Scroll To Discover

Office Style

Created: 22-09-2017, 22:39/ Categories: OUTFITS/ Views: 3 271


Office Style


I'm wearing : Koton blazer / Maison Raquette trousers / Zara shirt / Amiclubwear pumps /
Hello beauties kissing_heart
Ma bucur sa va revad din nou, cum am si promis - voi scrie mult mai des pe blog. Ma bucur nespus de mult ca v-a placut postarea anterioara ( click AICI pentru a o vedea) nu m-am asteptat la asa un feedback din partea voastra. Initial stiam ca nu multa lume va percepe conceptul tinutei, dar spre mirarea mea a fost foarte apreciata si comentata. Va ador!

Astazi vin cu o tinuta total diferita, si inspirata din cele mai importante trenduri ale sezonului toamna-iarna 2017/2018 si anume : Office Style. Se pare ca femeile de afaceri par sa conduca moda in acest sezon, si inteleg de ce. Un look office este foarte usor de combinat, usor de purtat, foarte trendy dar si sexy. Da ! Femeia care poarta tinute office e cea mai sexy dupa parerea mea, si nici o rochie mulata pe corp nu poate schimba aceasta. M-am cam saturat de banalul costum alb-negru, asa ca am decis sa il reinventez si sa ma joc putin cu culorile. Se pare ca " Red is the new black " in aceasta toamna, iar preferatul meu sacou rosu, care este piesa cheie din aceasta tinuta se contopeste perfect cu culorile pastelate. E o culoare indrazneata si fara pic de curaj si personalitate nu o poti purta. M-am simtit o femeie sigura pe sine, o femeie care crede in abilitatile sale si stie ca poate cuceri o lume intreaga.
Recunosc, am atras multe priviri prin oras dar nu asta mi-a fost scopul. Scopul meu e sa va inspir sa fiti cat mai curajoase si sa iesiti din tipare purtand tinute cat mai originale si trendy, purtati culori si zambiti. Iubiti ceea ce sunteti, ceea ce faceti si fiti cat mai pozitive.
Cu drag, Vlada.


Office Style
Office Style
Office Style
Office Style
Office Style
Office Style
Office Style
dle templates freefilm online


Top