Scroll To Discover

Shopping tips : Zaful

Created: 24-02-2017, 14:38/ Categories: PROJECTS/ Views: 3 212


Shopping tips : Zaful


Vine primăvara iar asta înseamnă ca ne trebuie un refresh pe măsură la toată garderoba noastră. Nu stiu cum voi, dar eu ador zilele calde și le aștept cu nerăbdare pentru a mă debarasa de toate puloverele groase si tot ce ține de haine de iarnă. Îmi place să las corpul meu să respire, tenul să prindă vitamina D iar eu să îmi încarc bateriile după o iarnă plină de leneveală. E timpul să mă apuc de lucru și să vă inspir cu postări interesante.
Astăzi am decis să vă demonstrez că există shopping calitativ și la preț accesibil.

Shopping tips : Zaful


Știți bine deja de site-ul Zaful și de faptul că sunt foarte mulțumită de calitatea produselor pe care le primesc. Și de fiecare dată primesc o groază de mesaje referitor la hăinuțe, la calitate, la prețuri, etc. Așa că astazi postarea e despre experiența mea cu site-ul dat si vă arăt ce articole vestimentare perfecte găsiți pentru primăvară.

În primul rând o să încerc să vă răspund la toate întrebările adresate.
1. Cum pot efectua o comandă pe site-ul Zaful?

E simplu : trebuie să te înregistrezi pe site, introduci datele personale de gen "nume/Prenume/țara de origine/poza de profil" după care introduci adresa de livrare indicând numărul de telefon și codul poșta.(ATENȚIE : Introdu date veridice !) Selectezi produsele dorite si le adaugi în coșul de cumpăraturi, plasezi comanda și la etapa finală introduci datele cardului bancar pe care îl deții pentru a achita comanda.

2. Care sunt termenii de livrare ?

De-obicei comanda mea ajunge în două saptamâni - maxim 3, luând în considerație și procesarea comenzii care durează 2-3 zile. Primești prin email un tracking number prin care poti monitoriza comanda făcută, sa te asiguri daca a fost expediata si daca a ajuns la destinație.

3. Cum vin mărimile?

La fiecare articol este stipulat un ghid/tabel de măsuri după care te conduci, fiecare mărime are parametrii săi concreți. Așa că ar fi bine să consultam cu mare atenție.

4. Articolele de pe poze arată chiar asa si in real?

Da, cu certitudine ! Nu m-am confruntat cu problema asta, și de fiecare dată vă demonstrez prin ținutele pe care le abordez.

5. Referitor la card bancar, se duc strict banii de pe comandă sau mă pot trezi cu bani furați ?

Se extrag doar banii de pe comandă, nici într-un caz toti pe care îi deții.Dacă totusi stai la dubii în privința la asta atunci lasă pe card doar suma comenzii și te vei asigura.

6. Achit si pentru livrare sau e gratis?

Livrarea e gratisă în cazul cand comanda ta depășește suma de 30$, iar daca nu depășește atunci achiți pentru livrare, unde este stipulată la finele comenzii.

7. De unde pot lua comanda făcută?

Odată ajunsă la oficiul poștal corespunzător adresei tale, îți vine un aviz acasă că ai un pachet pe numele tău. Pe partea opusă îndeplinești avizul cu datele buletinului de identitate, și mergi cu acestea două la poștă pentru ati ridica pachetul.

Eu sper că v-au fost de folos răspunsurile și cred cu siguranța că veți avea o mare plăcere la shopping. Urmăriți-mă pe Facebook AICI pentru că o să postez numeroase "Cupoane de reducere" pentru a le folosi la comenzile voastre (asta așa un mic cadou din partea mea).

Iar acum să vă arăt ce produse mai găsiți la ei pe site, care apropo ar fi păcat să nu le cumpărăm căci la primăvară ne vor fi de folos, mai ales că sunt la prețuri super accesibile.
Shopping tips : Zaful

1 - HERE / 2 - HERE / 3- HERE


Shopping tips : Zaful

1 - HERE / 2- HERE / 3- HERE


Shopping tips : Zaful

1- HERE / 2 - HERE / 3 - HERE


Eu va doresc un shopping cat mai productiv, in caz ca aveti intrebari : stiti unde sa ma gasiti :D Va pup pana data viitoare !
Cu drag, Vlada kissing_closed_eyes
dle templates freefilm online


Top