Scroll To Discover

Sunt Ambasador la Digital Divas 2018

Created: 7-04-2018, 17:38/ Categories: PROJECTS/ Views: 1 454


Hristos a Inviat!
Bine v-am regasit pe blog in aceasta zi superba de miercuri. Sper ca ati petrecut bine sfintele sarbatori de Pasti si sunteti in forma pentru o noua saptamana de lucru.
V-am obisnuit in fiecare zi de miercuri cu postari de tinute, dar postarea de astazi e importanta pentru ca vreau sa impartasesc cu voi un anunt important : Am fost selectata fiind unul dintre ambasadorii evenimentului Digital Divas by Avon care va avea loc în inima Bucureștiului, la Palatul Bragadiru, în data de 24 Aprilie 2018.

Digital Divas

Ani la rand am urmarit online cu entuziasm acest eveniment, mi-am dorit sa cunosc personal bloggeritele mele preferate si influencerii care ma motiveaza sa imi continui si eu aceasta activitate, mi-am dorit sa ajung acolo sa vad din culise cum se coace asa un eveniment. Pentru inceput am fost selectionata ca ambasador al evenimentului si sunt super happy pentru ca in sfarsit voi avea aceasta mega ocazie sa fiu acolo, sa vad multimea asta de oameni faini si sa socializez cu ei. Cred cu certitudine că această experiența îmi va prinde bine si voi avea posibilitatea de a insusi noi informații legate de activitatea mea. O sa va tin la curent cu tot ce se intampla la eveniment pe platformele de socializare Instagram cat si Facebook. Promit solemn sa impartasesc cu voi orice mic detaliu, sa fac poze si multe instastories, si sa imi onorez obligatiiunile de blogger.

Anul acesta, cei de la Divital Divas ne-au pregătit un program interesant care cu siguranța mă va ține legată de scaun ceva timp. Au invitat numerosi speakeri - oameni talentați și profesioniști, care se vor împarți cu câteva tips-uri din domeniul lor de activitate și vom sta la povesti până se inserează. Iar partea cea mai tare care va urma - Gala. O adevărată Gală, unde se vor înmâna adevărate premii. Dacă vreți să vedeți cine sunt faimoșii speakeri ai evenimentului și sa faceți cunoștința însăși cu programul - faceți click aici.
Voi fi puțin absenta pe blog cu postările din categoria “Daily Looks” din motive tehnice, dar nu vă faceți griji că o să revin foooooarte curând. Am multe idei în cap care abia așteaptă realizate. Ce ține de mine, sunt foarte bine, la București, la noi acasă. Mă bucur foarte mult că avem un timp superb care ne permite să explorăm Bucureștiul și să îl vedem cu alți ochi. Copacii au început a înflori, de jur-împrejur vezi doar verde și e atât de frumoooos!


Sunt Ambasador la Digital Divas 2018

Iar acum, vă las să savurati din plin de Weekend, iar eu fug să mă inspir pentru ținuta de gală de la Digital Divas 2018. dle templates freefilm online


Top